MOJE TOP 4 PALETKE SENČIL

12:49

V današnji objavi ti bom predstavila, katere so moje top 4 paletke.



Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Odkar imam to paletko jo redno uporabljam. Je zelo pigmentirana, paletka vsebuje 14 odtenkov od teh 11 matt in 3 šimraste. Paletka vsebuje ogledalo in obojestranski čopič. Senčke se zelo lepo zabrisujejo in obstojijo na veki tudi brez primerja. Kupila sem jo na beautybayu, zanjo sem odštela 52€.



Makeup Revolution I heart chocolate salted caramel

Paletka zelo lepo diši po karameli, senčke so pigmentirane in se lepo nanašajo in zabrisujejo. Je kopija na Too Faced Semi Sweet paletko. Paletka ima tudi veliko ogledalo in obojestranski gobasti aplikator.



Carli Bybel paleta

Naročila sem na uradni strani bh cosmetics, vse skupaj z poštnino sem odštela okoli 30€. Ima 14 senčk, od tega 4 osvetljevalce. V njej najdeš vijolične barve, rjave, zlate. Osvetljevalci v paletki so od najsvetlejšega do najtemnejšega. Senčke so pigmentirane.  Največ uporabljam prvega , kateri je nežno rozast, saj najbolj pristoji mojemu tenu kože.



Makeup Revolution fortune favours the brave

Ima 30 senčil, zelo različnih barv od modrih, vijoličnih, zlatih, rjavih, nude. Senčke so pigmentirane najbolj temnejše. Paletka ima veliko ogledalo in obojestranski čopič.



Katere so pa tvoje najljubše paletke?

Pozdravček, Helena

You Might Also Like

2 komentarji

Popular Posts